2017. november 26., vasárnap

DXN Spirulina Cereal

A Spirulina széles körben ismert mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja.
A DXN Spirulina Cereal gabonapehely kiváló minőségű gabonából és Spirulina porból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás.
A béltartalom, a bélflóra és az immunrendszer szerves együttműködése az egészségünk legeslegelső feltétele. Ha ebbe az együttműködésbe valami hiány vagy méreg „bezavar”, akkor elindulhat egy betegség bennünk. 
Kérdezheted, hogy miként lehet egy agyban található betegségnek a bélben a kiindulópontja. Ha az a fehérje szerkezet, amely az agysejtek védelmét szolgálná, nem tud felépülni, mert valamelyik nyomelem nem szívódott fel a bélflóra hiányossága miatt, akkor ott elkezdődhet valami baj. Ugyanígy végigmehetnénk az összes szervünkön.
Tehát a betegségek oka a táplálkozásban is keresendő!
A DXN Spirulina Cereal kiváló rosttartalmú táplálékkiegészítő, amely hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz, emésztéshez és a jól működő bélflóra kialakulásához! Rosttartalma segíti a bélmozgásokat, a Spirulina tartalom, pedig hasznos tápanyagokkal látja el a szervezetet!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése