2013. július 8., hétfő

Ganodermakávé - DXN Organo Gold Gano Excel - legolcsóbban.

A ganodermakávé lassan 20 éve indult el világhódító útjára.
A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato'dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.
A ganoderma gomba kávéba keverése Dr. Lim ötlete volt, hogy a gomba hasznos anyagait minél több emberhez eljuttassa, tudva, hogy az emberek többsége, elfelejti bevenni a táplálékkiegészítőjét, de a kávéját senki se felejti el meginni!
Mivel a ganoderma íze nem rontja semmilyen mértékben  a kávé ízét, így a "gombás kávé" továbbra is élvezeti cikk íze a kiváló minőségű 100% arabica kávénak köszönhetően nagyon finom!

A ganoderma kávé így valóban egészséges kávé, mivel a ganoderma tartalomnak köszönhetően lúgosító hatású, nem savasít, nem égeti  a gyomrot, nem okoz refluxot. Nem veri fel a vérnyomást, nem pörgeti fel a szívet és több mint 200 hasznos anyagot tartalmaz!

A ganoderma kávé népszerűsége egyre nagyobb lett, így komoly forgalom keletkezett a DXN hálózati értékesítési iparágában. 

Ganoderma termesztéssel foglalkozó cég több száz is van csak Malaysiában is, de a nagyüzemi termelést, és a hatóanyag-kivonás szabadalmaztatott technológiáját Dr. Lim dolgozta ki és valósította meg, s az ő keze alatt lett a DXN a világ legnagyobb ganoderma termelő vállalata, Malaysia legnagyobb MLM exportőre, és a világ 28. legnagyobb MLM cége 2012-re! 

 Az 1993-ban indult kutatókból és hálózatépítőkből álló csapatból, 1995-ben vált ki az a néhány ember akik később megalapították a Gano Excel céget, ami szintén nagyra nőtt, és szintén azt hirdeti, - TERMÉSZETESEN HAMISAN - hogy ők a legnagyobb ganoderma termelő cég a világon.
 Üzletileg és az online jelenlétet figyelve úgy tűnik, hogy a DXN inkább az ázsiai térségben, míg a Gano Excel az Amerikai kontinensen tölt be vezető szerepet. 
 2003-ban Bernie Chua részt vett a Gano Excel üzlet fellendítésében vezetőként. Azonban 2008 szeptemberében már elhagyta azt és Shane Moranddal és más nagy vezetőkkel megalapította az Organo Gold nevű szintén ganodermás MLM céget, aminek vezetésében és filozófiájában, már sokkal nagyobb teret kaptak nem ázsiai vezetők is, és az ázsiai gondolkodásmód és üzletvitel helyet, sokkal nagyobb teret kapott az amerikai hozzáállás és üzleti szemlélet és a pénz és siker orientált szemlélet, aminek van jó és van rossz oldala is! 

A marketing terv bináris lett, ami jól tud hatni az emberek azon gyengeségére miszerint félnek a vesztességtől, illetve vágynak a gazdagságra! Ezért könnyen behálózhatók ilyen hamis ígéretekkel mint - csak 2 embert kell hoznod, az egész rendszer alád épül a szponzorod alattad fog építkezni ezért fontos, hogy időben lépj be, esetleg vegyél meg 3-7 pozíciót és a legnagyobb kezdőcsomagot! Az emberek pedig megijednek, nehogy elveszítsenek valami nagy belépőt akit a szponzor alájuk rakna ezért feladják kételyeiket és józan eszüket és könnyebben belépnek, mintha csak az egészségük felé érzett felelősségről, megelőzésről, ganoterápiáról, saját munkára épülő szélesség építésről lenne szó! 
Mint érezhető ebben az esetben már nem a termék a fontos, hanem az ígért gazdagság, a túlcsordulás ígérete  vagyis az hogy a szponzor már maga alá nem tud rakni, ezért TE alád fog építkezni! Elfedve azt az igazságot, hogy ő csak egy lábadat építi, és ha te nem építed a másikat, akkor semmi pénzt nem kapsz bármekkora is alattad a hosszú lábon a forgalom! 

 A Sereni Gy Jay Noland vezetésével szintén bináris rendszerrel 2010 áprilisában -ban indult az USA-ban és szintén már sok országban elérhető, bár a szállítás és infrastruktúra még csak most kezd kiépülni, még nem gördülékeny. Jay Noland volt a mentora az OG 2 csúcskereső vezetőjének és ő is jelen volt a Gano Excel majd az OG alapításánál, alapító tag volt.

Valami csúnya vita miatt úgy döntött, hogy saját ganodermás MLM céget alapít, ez lett a Sereni Gy. A csúnya elválást bizonyitja ez az oldal is, ahol hanganyagban mondja el véleményét az OG-ról

 A DXN-re rákeresve sehol semmi negatívumot nem lehet találni, se a termékekről se az üzleti rendszerről és ez jó. Ez annak is köszönhető, hogy a DXN nem alkalmaz mókusvakítást, nincsenek beépített teljesítmény kényszerek, nem használ manipulatív eszközöket a tag toborzásra így nem kerülnek ki a rendszerből MLM sérültek, csalódott emberek, akik aztán kígyót békát mondanának a cégre. 
A DXN nél ha nem megy az üzlet, a legtöbb ember akkor is tag marad, és fogyasztja a kedvenc kávéját! 

 Szubjektív véleményem, hogy a DXN és a Gano Excel sokkal nagyobb hangsúlyt tesz a termékekre, és a „gyógyításra” míg az Organo Gold és a Sereni Gy sokkal inkább a pénzről a meggazdagodás oldaláról közelíti meg az MLM-et!
 A DXN sokkal nagyobb hangsúlyt tesz arra, hogy termékei minél olcsóbbak, elérhetőbbek legyenek mindenki számára, így például egyszerűbb csomagolást alkalmaz, míg az Organo Gold és a Sereni Gy nagy hangsúlyt tesz az exkluzív megjelenésre, csomagolásra s emiatt és a sajátos marketingterv miatt a termékek ára néhol a duplája mint a DXN hasonló termékeié!

 Ezen a 3 cégen kívül még vannak Amerikában más ganodermakávés MLM cégek is mint például a Healthy Coffe vagy a Ganolife! Ahogy az Adidas és a Nike és sok más sport márka jól megfér egymás mellett a piacon, így a ganoderma kávés cégek is mind kiváló termékeket adnak fogyasztóik kezébe! Az, hogy például Magyarországon melyik céghez csatlakozik az ember, mindenki maga dönti el a saját szempontjai alapján. Ez lehet a szponzor személye, a cég iránti bizalom, a termékek ára, az üzletépítést segítő eszközök stb! Mivel én a DXN hálózatát építem, ezért ennek előnyeit ismerem és képviselem a többiekről nem mondok véleményt!

A DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben.
Ezek a különlegességek a következők: 
- Megfelelő Klíma - forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban. - Tiszta víz - 7.0 7.9 pH fenntartásával
 - Friss levegő - az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben 
 - Bio termesztés - természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.
 - Szövet kultúra módszer - 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen. 
 - Felfüggesztett Elrendezési Módszer - azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított. 
 - A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd's Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO 14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.
 - 2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is. 
Ezek a szabványok az egész világon elismertek, magasabb rendűek mint a csak Amerikában elnyert elismerések, minősítések. 
 A DXN termékei 100%-ban szerves ganodermát tartalmaznak, és a bio követelmények a viztől a táptalajig és „trágyázásig” mindenre kiterjednek. 
 - A DXN gyógyszerészeti gyár 34.000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a Lloyd's Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől.
A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától. 
 - A két DXN kávé feldolgozó gyár a 42.000 négyzetméteres beépített területtel és világszínvonalú létesítményekkel ahol étel és italtermékeket állítanak elő. 
 - A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását. Ez a DXN közös erőfeszítése a kutatás fejlesztésében oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek amennyire csak lehetnek. 
 - DXN Holding Bhd. Laboratórium Osztálya 2006. július 17-én megkapta a MS ISO/IEC 17025 Akkreditációs Oklevelet a műszaki megfeleléséért,meghatározott műveleti hatóköréért és a laboratórium minőség kezelőrendszerének működéséért.

A DXN annak a híve, hogy minél több ember tudja megvenni a termékeket, és nem az, hogy túlárazva legyenek, csak azért, hogy a hálózatépítők többet keressenek! 
A DXN lingzhi black coffee, 3 in 1 kávé, zhi mocha csokoládés kávé összehasonlítva az OG Cafe Latte, OG Black Coffee Cafe Mocha Cafe supreme King of Coffee termékeivel látható hogy az ár duplája pld 3500 Ft helyett 7000 Ft. 
Persze az OG tagok szerint az ő kávéjuk sokkal finomabb, nekem pedig a DXN kávéi is nagyon finomak. És a DXN árai elfogadhatóak, míg  az OG-nél szinte egyértelmű, hogy csak azok veszik meg olyan drágán a kávét akiknek ez az üzleti érdekük ebből remélnek meggazdagodni! Vagy a gazdagok akiket nem érdekel mi mennyibe kerül, és szeretnek luxus dolgokra költeni. 

Természetesen mindkét cég vagy mind  4 cég kávéja kiváló minőségű, a különbség az üzleti marketing elképzelésben van. 

Bármelyiket válassza jól dönt, mivel a ganodermakávé kiváló ital az egészségmegőrzése szempontjából!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése